Autor
|
Poruka
|
!
|
18.09.2015. 10:35
Ok, hvala vam..
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
18.09.2015. 23:25
Molim.
|
Nikonikad
|
20.09.2015. 20:30
Postovani,
Posljednju menstrucaiju sam imala 29.08.
18.09. sam imala odnos pri kom se pojavilo obilno krvarenje. Mislila sam da je preuranjena menstruacija, medjutim sljedecih dana sam imala samo smedji iscjedak. Mozete li mi reci o cemu se tu radi i zasto sam imala krvarenje za vrijeme odnosa?
Unaprijed hvala
|
|
21.09.2015. 17:05
Nažalost ne znam. Možda se radilo o preuranjenoj menstruaciji, upali, prsnuću folikularne ciste, krvarenju od ozljede rodnice, krvarenju sa vrata maternice zbog polipa, mioma i sl. Najbolje je da posjetite ginekologa.
|
eva#
|
23.09.2015. 09:00
Poštovani,
Imam problem sa tamno smeđim iscjedkom..traje mi vec 7 dana u zadnja 3 dana uz pračenje krvi i blage bolove u jajnicima....zadnju menstruaciju imala sam 1.9.uz jace bolove koja je kasnila desetak dana..ako je važno spomenuti ,u 4 mj.sam imala kiretažu, pravili su mi papu i rezultati su bili uredu. Pa me zanima dali je nešto povezano s tim, dali imam razloga za brigu ili odlazak na pregled...
Unaprijed hvala!
|
Anči0308
|
23.09.2015. 20:50
Dobar dan, molim vas za mišljenje: imam 34 god., nisam rodila, 21.09. bila sam kod svoje dr. i radila mi je uzv. U redu je sve, osim 1 manje vodene ciste na jajniku. Papa test prije 8 mj., isto sve u najboljem redu. Menstruacija: 14.09. u trajanju 3 dana. Dan poslije uzv, tj. jučer pojavljuje mi je 1 svjetlo smeđi iscjedak, zatim opet normalni bijeli, te se isti ponavlja danas u jednom trenutku. Pijem Qlairu, na 10. sam tableti, no od nje mi je prestao iscjedak, a i kad je bio, bio je stalno, nije se miješao smeđi i bijeli. Čitam da je normalno u trudnoći nakon uzv ili pregleda da se pojavi krv, no ja nisam trudna, pa me zanima da je normalno i u mom slučaju?
|
|
23.09.2015. 21:50
Eva javite se na pregled. Možda se radi o cisti, upali, disfunkcijskom krvarenju ili sl.
|
|
23.09.2015. 21:50
Anči ne radi se o trudnoći. Radi se o spoting krvarenju od uzimanja pilula.
|
bzek95
|
27.09.2015. 17:40
Pozdrav,zadnji put sam dobila 11.8,duljina trajanja ciklusa mi je 28 dana,a trajanje mjesečnice 5 dana,imala sam ne zaštićen sex,na dan kad sam trebala dobit 8.9 sam primjetila smedji iscjedak koji je trajao 6 dana danas je 20 dana kako nisam dobila da li je rijec od trudnoci?
|
|
27.09.2015. 22:25
Moguća je trudnoća svakako. Napravite test na trudnoću.
|
antonelica100
|
13.10.2015. 20:25
Doktore,
krenula sam piti pilule (menstr je kasnila pet dana, samo malo manjeg inteziteta nego inace).. Najprije sam osjecala bol u desnoj nozi (cudna, lagani trnci)...Trajalo je pet dana s tedencijom smanjivanja... Mucnina dvaput navecer.. Danas sam na 7.piluli, simptomi su smedi iscjedak, ucestalo mokrenje, otecenost donjeg dijela trbuha, bol u dojkama u predjelu ispod ruke... Simptomi se smanjuju, ali zabrinutost ne... Nadam se da je trudnoca iskljucena, ali trebam li promjeniti pilule ili samo pricekati navikavanje?
|
maja1007
|
13.10.2015. 23:45
Poštovani, koristim tablete Belara nekih 4-5 mj, na početku korištenja sam imala smeđi iscjedak ali nakon nekog vremena je prošao, no danas sam na 9 tableti i jučer i danas imam smeđi iscjedak. je li to još uvijek navikavanje na tablete ili nešto drugo? Da napomenem, zadnji odnos imala sam prije nekih 3 tjedna
I već nekoliko dana mi trnu prsti na lijevoj nozi i imam bolne grudi, tj zna me probit oštra bol, čitala sam o nuspojavama tableta, pa me plaši da nije tromboza
|
|
14.10.2015. 21:00
Antonelica nastavite dalje s uzimanjem.
|
|
14.10.2015. 21:00
Maja to je privikavanje na pilule.
|
maja1007
|
15.10.2015. 10:20
Ma je li moguće da nakon toliko mjeseci korištenja tableta imam iscjedak? a već nekoliko mj ga nemam, samo sam ga imala prvi i drugi mj korištenja
|
|
15.10.2015. 16:40
I nakon dvije godine uzimanja pilula moguć je spoting.
|
Petraa1996
|
27.10.2015. 13:55
Pozdrav Ovako, vec sam vam postavila pitanje i pitala vas mogu li ostati trudna ako mi je decko nekim slucajem na prstu imao sluzi s penisa te me tim prstom zadovoljavao (sto je bilo u 9.mj, nije bilo spolnog odnosa), i rekli ste da ne. E sad me zanima, mjesecnicu sam imala u 10 mj., ali je bila smeđkaste boje i oskudnija, ali mi se to i prije događalo, i sada, 7 dana prije sljedece mjesecnice mi se pojavio smeđi iscjedak, nosim dnevne uloske zbog toga. Zanima me zbog cega je doslo do toga ako je trudnoca iskljucena?
|
Petraa1996
|
27.10.2015. 14:45
Jos da kazem da imam blage bolove u donjem dijelu trbuha. Je li to znak da će uskoro doci mjesecnica ili nesto drugo?
|
|
27.10.2015. 22:10
Stotine je uzroka smeđeg iscjetka; od upale, pcosa, ciste, ozljede rodnice i vanjskog spolovila, krvarenja iz ranice, polipi miomim, atipije na vratu maternice i sl.
Koji uzrok je kod vas zaista ne mogu znati.
Sugeriram pregled.
|
Petraa1996
|
27.10.2015. 23:50
Još da Vas pitam, ako u tom iscjetku ima malo krvi, moze li to nekim slucajem biti mjesecnica ili ce prava mjesecnica doci za 8 dana kao sto bi trebala? Jer ponekad kad obavim malu nuždu, na wc papiru bude i krvi i smeđeg iscjetka, pa se pitam je li mi mjesecnica dosla ranije? Cijelo vrijeme panicarim zbog trudnoce iako ste mi rekli da nije moguca u mom slucaju (koji sam navela u prijasnjem pitanju). Hvala unaprijed na odgovoru.
|