Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

smeđi iscjedak

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.04.2015. 12:00

Koristite navedene vaginalete kroz 12 večeri.

amirasarky

12.04.2015. 03:55

Poštovani,

Pisala sam vam o mom problemu 4 Aprila, namime imala sam menstruaciju i odma nakon toga smedji iscjedak koji je trajao 10 dana nakon toga iscjedak je prestao i nije ga bilo, sve je bilo uredu sve do jutros kada se ponovu ujutro pojavio smedji iscjedak. Doktoru nisam isla jer sam smatrala da je to prestalo samo od sebe i nema potrebe.
Sad me zanima, znači redovna menstruacija, nakon toga iscjedak 10 dana, zatim pauza od par dana i opet jutros se to pojavilo. Pored mogucih uzroka koje ste naveli a to je upala jajnika, cista itd itd, kolike su tu šanse da sam trudna jer mi nije jasno da se pojavio iscjedak, prestao i evo opet jutros :S

Molim vas što brži odgovor. Puno vam hvala.

12.04.2015. 13:50

Morate se javiti na pregled.
Ako je bilo rizičnih odnosa šansa za trudnoćom isto postoji.

tinaaa456

12.04.2015. 16:55

Poštovani,
Pijem yaz tablete već skoro dvije godine. Menstruaciju sam dobila 2.4. i trajala je 7 dana i nakon jednog dana pauze pojavio mi se svijetlo smeđi iscjedak koji traje već 3 dana i ponekad ga prate blagi bolovi. Spolne odnose nisam imala. Zahvaljujem na odgovoru.

12.04.2015. 20:55

Radi se o probojno krvarenju uz pilule. Nastavite dalje s uzimanjem.

anibas

29.04.2015. 16:15

Postovani
Imam poremecen menstrualni ciklus...Doktor mi je rekao da provjerim hormone drugog dana ciklusa, medjutim prvo mi je poceo taj smedji iscjedak tako da ne znam dali se to racuna kao prvi dan menstruacije ili da sacekam dok ne pocne normalno krvarenje?

Hvala

29.04.2015. 23:55

Pričekajte da krene prava menstruacija. Hormoni se mogu napraviti od 2.do 5.dana ciklusa.

tialena22

30.04.2015. 00:10

Postovani!

Prije tijedan dana sam prestala sa uzimanjem Lindineta,uzimala sam ih skoro 5 god. Da bi mi par dana po prestanku uslijedio smedi iscjedak,bez ikakvih bolova,koji traje vec cetiri dana. Sada sam uz taj smedi iscjedak dobila i mjesecnicu. Pa me zanima dali je to normalno i dali imam razloga za brigu??

Unaprijed hvala

30.04.2015. 11:15

Normalno je.

xxxNinaxxx

16.05.2015. 15:25

Poštovani, pijem pilule Qlaira, 2. kutija, redovito uzimanje, no kao i prošli mj., pojavio smeđi iscjedak (prije reda) sad na 19. tableti. Budući da sam prošli mj. prijelomno krvarenje dobila normalno na 2.bijeloj tableti, nadam se da je i sad sve u redu, no ipak Vas molim mišljenje i hvala.

16.05.2015. 18:00

Događa se. Samo dalje nastaviti po shemi s uzimanjem.

123nela

17.06.2015. 01:55

Postovani

U 1 mj. Prestala sam pit kon. tablete. Mengu imam svakih 31 dan zadnju sam imala 12.5 i trajala je 5 dana nakon menge sam imala odnos bez zastitte s tim da nije u mene svrsio. Ovaj mj sam dobila 12.6 smedji iscjedak koji je trajao 2 dana pa nista i danas opet malo me stomak boli od 12.6 ko i svaki put kad trebam dobit al menge jos nema dal je u pitanju trudnoca. Jer i prije mi se znao iscjedak pojavit pred mengu pa nakon 2 dana dobijdn

18.06.2015. 01:30

Napravite test na trudnoću.

Maja19933

28.06.2015. 12:25

Postovani,
Diane 35 pijem vec drugi mesec . U toku prvog meseca braon iscedak se protezao duz ceo ciklus, ovog meseca ga nakon menstruacije nije bilo i laknulo mi je , medjutim opet je krenuo veceras 7 dana od poslednjeg dana menstruacije. Sada sam vec stvarno ocajna jer sledeceg meseca idem na more i jako bi mi smetalo da se smedji iscedak opet pojavi , pa vas molim da mi kazete da li postoji bilo kakav nacin da se spreci njegova pojava sledeceg meseca? I da li bi moj prestanak uzimanja pilula od sledeceg meseca znacio sigurnu "zastitu" od pojave smedjeg iscedka koji mi je jako neprijatan i smeta mi.

P.S Vidim da ste preporucivali promenu pilula , ali ni to mi nije garancija da se smedji iscedak nece pojaviti i ako uzimam druge pilule. Meni je samo potrebno da za vreme letovanja nemam smedji iscedak na bilo koji nacin, molim vas da mi pomognete. Hvala unapred

28.06.2015. 18:25

Uzimajte dalje, prilagodba traje nekoliko ciklusa. Tek onda zamjena pilula. Budite strpljivi.

Maja19933

28.06.2015. 21:55

Postovani, obzirom da sledeceg meseca idem na letovanje i jako ce mi smetati pojava smedjeg iscedka , postoji li neki nacin da sprecim tu pojavu ? Radije cu pauzirati sa pilulama jedan mesec ako ce to spreciti nelagodnosti izazvane smedjim iscedkom, jer mi je zaista jako vazno.

Izvinite i hvala jos jednom

29.06.2015. 19:35

Onda pauzirajte jedan mjesec.

Maja19933

30.06.2015. 10:25

Hvala Vam puno na brzim odgovorima. Samo jos jedno pitanje, da li je iscedak koji trenutno imam uzrokovan iskljucivo konzumacijom pilila , tacnije da li postoji sansa da se on pojavi i sledeceg meseca kada pilule necu uzimati ?

dzenkica34

30.06.2015. 19:00

Poštovanje. Ne znam gdje bih postavila pitanje pa ću ovdje. Šta može biti uzrok vodenkasto-prozirnim iscjetkom. Već 3/4 dana se pojavljuje? Hvala

30.06.2015. 22:55

Maja vjerovatno se neće pojaviti.

Nazad
1 ... 21 22 23 24 25 26 ... 32
Naprijed