Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
19.08.2013. 17:40
Možda upala, prsnuće ciste, krvarenje od odnosa. Dakle možemo samo pretpostaviti. Morat ćete na pregled.
|
|
21.08.2013. 11:10
Poštovani,
menstruacija mi je uglavnom redovna, i sada ovaj mjesec mi je trebala doći 15og, međutim imala sam spolni odnos s dečkom 2 dana ranije, 13og. i još uvijek mi nije stigla.. svršio je u mene, ali imao je kondom koji nije pukao sigurno... da li postoji mogućnost da sam trudna?
te, moram često na malu nuždu, mislim da sam malo mjehur prehladila, da li je možda i to razlog kašnjenja?
|
|
21.08.2013. 11:30
ipak nema razloga za brigu, stigla je čim sam Vam se javila
|
|
21.08.2013. 17:20
Ne radi se o trudnoći, ako je to bio jedini odnos ovaj ciklus.
|
mmaa
|
23.08.2013. 09:50
Poštovani! zadnju menstuaciju imala sam 12.7.2013. u 8. mjesecu nisam imala menstruaciju.malo sam zabrinuta zbog toga,imam bolove u doljnjem dijelu stomaka u leđima,i kada pišam mutno je,bole me grudi,zanima me dali postoji mugocnost da sam trudna,imala sam odnos bez zaštite,i stvarno je dečko vodio brigu o tome..sada me jako strah jer mi vec dosta dugo kasni ? dali sam trudna ili je to samo do povisenog stresa ovaj mjesec,unaprijed hvala!
|
ruzicaaa
|
23.08.2013. 14:20
Poštovani, menstruacija mi kasni 4 dana, imam odnose ali zasticene kondomom i nikada bez, ali jucer mi se pojavio svijetlo smedji iscjedak i bolio me je stomak kao inace prije menstruacije...dali bi trebala uskoro dobiti i dali je moguca trudnoca?
|
|
23.08.2013. 15:55
MMAA, šansa za trudnoćom svakako postoji. Napravite test na trudnoću prije svega
|
|
23.08.2013. 16:00
Ružica, ako ste odgovorni tijekom odnosa, i ako je doista kao što ste opisali onda se ne radi o trudnoći.
|
renata55
|
24.08.2013. 20:25
Poštovani doktore,
ovo je drugi mjesec da pijem Provera a 5mg tablete koje mi je ginekolog preporučio kako bi mi se menstruacije unormalile. Pila sam ih 8 dana u mjesecu počevši od 18. dana ciklusa. Prošli mjesec sam menstruaciju dobila nakon 3-4 dana, međutim sada je 7. dan i još je nisam dobila. Imala sam nezaštićeni spolni odnos s dečkom 1.8. i 11.8., ali nije niti jednom svršio u mene. Jučer popodne sam napravila test za trudnoću (intim plus) i ispao je negativan. Postoji li mogućnost da sam trudna jer posljednjih dana imam neke simptome - vrtloglavica, glavobolja, velik apetit i neraspoloženost ili bi to mogao biti pms? Zbog čega mi toliko kasni menstruacija iako sam pila taj hormon?
Hvala unaprijed.
|
|
24.08.2013. 22:35
Dakako da se ne radi o trudnoći. Kasni jer vam i prije ciklusi nisu bili redoviti.
Nastupit će za koji dan. Ne brinite.
|
Lorraine0511
|
26.08.2013. 13:10
Poštovani, molila bih Vas za mišljenje. Zadnju mjesečnicu sam imala 19.7. Ciklus mi inače nije redovan,. traje između 30 i 36 dana, no danas je već 39. dan. Imam već par dana malo bolne grudi i malo me jajnici znaju boljet, al blago. Danas sam ujutro imala smeđu flekicu, iscjedak.. S dečkom sam imala nezaštićene odnose s prekinutim snošajem. Radili smo test na trudnoću i to čak 2x u srijedu 21.8. s popodnevnik urinom i test je bio negativan. Zanima me je li to bilo prerano za raditi test i da li svejedno postoji mogućnost da sam trudna? Unaprijed hvala na odgovoru.
|
|
27.08.2013. 17:55
Nije prerano. Napravite test na trudnoću.
|
Kruska.
|
28.08.2013. 09:40
Ovako ,ja znam da ovo pitanje nije vezano za ovu temu,ali mene zanima da li od upale jajnika (i jos na to mi je jajnik uvecan) mogu grudi da bole ?
|
|
28.08.2013. 12:00
Naravno da ne mogu.
|
Lena123
|
29.08.2013. 14:15
Poštovani, već 2 dana mi kasni menstruacija, što mi se nikada prije nije dešavalo, jer sam uvijek imala uredan ciklus od 28 dana. Uzrok definitivno nije trudnoća. Nisam imala ni neka posebno stresna razdoblja. Sumnjam na to da neko od opojnih sredstava može biti uzrok kašnjena ili izostanka mjesečnice. Da li bih prirodnim putem mogla potaknuti dobivanje mjesečnice?
|
|
29.08.2013. 22:05
Prirodnim putem ne postoji. Ciklus je sklon oscilacijama. Dva dana i nije neki problem.
|
Lena123
|
30.08.2013. 18:10
Poštovani,
ciklus mi kasni već 3 dana, ne sumnjam na trudnoću. Nisam imala ni neka posebno stresna razdoblja, samo neredovnu ishranu. Koji su mogući uzroci kašnjenja? Do sada sma uvijek imala redovan ciklus, zbog toga sam i zabrinuta. Mogu li prirodno potaknuti dobivanje mjesečnice? Unaprijed hvala.
|
|
31.08.2013. 03:05
Odgovorio sam vam.
|
prestrasena.ivona
|
03.09.2013. 10:30
Doktore, imam jedan velik problem. Kasni mi menstruacija 5 dana. Ni inace mi nije redovita tj. ne dolazi svakih 28 dana ali uvijek doďe. To nebi bio problem da nisam 17.8. Imala snosaj. To je bilo dan nakon sto mi je zavrsila ovulacija. Snosaj smo imali dva puta te veceri, bez zastite. Nijednom nije ejakuirao u mene, ali me zanima jeli moguce da na spolnom organu ostanu spermiji od prvog snosaja i onda tokom drugog udju u rodnicu? Također me zanima koji bi jos mogli biti razlozi kasnjenja menstruacije(ja sam pod jakim stresom zbog ove situacije,a i jos sad i skola pocinje?) Pomozite mi molim Vas sto prije. I jos jedno piztanje; kada mogu napraviti test za trudnocu?
|
|
03.09.2013. 14:10
Test već možete napraviti danas. Šansa postoji doduše nije velika.
|