Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
14.09.2014. 11:35
Mia prema opisanom ne radi se o trudnoći.
|
|
Ivana ako ste imali redovno menstruaciju svakako se ne radi o trudnoći.
|
|
Achow šansa postoji ali nije velika.
Opetovani odnosi mogu rezultirati trudnoćom čak i ako nije bilo ejakulacije u rodnici.
|
AcHoW
|
14.09.2014. 11:45
Doktore Šakoronja, sta da napravimo kao sljedeci korak da vidimo da li je u pitanju trudnoca, iako nisam ejakulirao unutra vec izvan i to puno prije ejakulacije sam izvadio "mac"
|
AcHoW
|
14.09.2014. 12:30
I koliko je velika sansa na ljestvici od 1-10 da je u pitanju mogucnost trudnoce?? Ili u postocima?
|
mare93
|
14.09.2014. 13:10
Poštovanje.
Djevica sam te sam pokušala imati spolni odnos s dečkom. Medutim on nije mogao postici erekciju te me prstenjacio, iako spolni organ je mozda bio u malom doticaju s stidnim usnama ali nije ulazio u vaginu. Nakon svega sam primjetila 2-3 točkica krvi i smedkasti isjcjedak kada sam otišla u wc, jeli moguće da mi je probio himen prstenjacenjem. Takoder menstruaciju sam prošli mjesec dobila 12.8. sada je 14.9 i još ne dobijam iako sam imala simptome ali su mi nestali i sada ništa. Inače imam neredovite cikluse te nekada znaju varirati par dana gore dolje. Postoji li mogucnost da sam trudna? Iako u nikojem slucaju nisam primjetila spermu na njegovim rukama ili na penisu. Jeli moguće da se ne vidi prostim okom nekada? Hvala
|
|
14.09.2014. 20:05
Achow mala. Ne znam u postocima.
|
|
14.09.2014. 20:05
Mare vama i svim ostalim koja postavljaju ovakva pitanja savjetujem da se prvo educiraju pa da se onda upuste u spolne odnose.
|
mare93
|
14.09.2014. 20:20
Oprostite ako postavljam glupo pitanje, ali nisam s tim deckom vise i panika me hvata, mozete mi samo jednsotavno odgovoriti da ili ne, imala sam problema s cistama na jajnicima te ne znam da li i to može biti ponovno uzrok. Hvala!
|
|
14.09.2014. 22:00
Ne. Žao mi je što niste razumjeli moj prijašnji odgovor.
|
nedimićć
|
14.09.2014. 22:00
Poštovani doktore. Ja i moja partnerica smo imali malo odnos ali ona je jos nevina penis sam samo malo uvukao mozda centimetar. Da li je moguce da ostane trudna ako je malo sperme izaslo? hvala Vam unaprijed
|
hanibani
|
15.09.2014. 09:50
Postovani pijem jaz tablete pročitala sam njihova uputstva baremtri puta cijela ali samo bih zeljela provjeriti. Imam cesto odnose s deckom inace sam pila ppilulu svaki dan u 6 ujutro no u zadnje vrijeme ju ne popijem u 6 nego oko 7 ponekad osam naj kasnije 10 sati znam da ako kasnim sa pijenjem pilule manje od 12 sati zastita nije smanjena i sve je uredu ali ima li kakve veze ovako mijenjanje odn pomak ? I još jedno pitanje zaboravila sam popiti piluu jučer to je bio 13 dan u uputstvima stoji da samo popijem pilulu kad se sjetim i nastavim piti sljedeće i sve je uredu ja sam tako napravila samo sam htjela znati trebam li se brinuti s obzirom na to da tabletu nr pijem više točno u isti sat
|
jelenica067
|
15.09.2014. 09:50
Postovani doktore,obracala sam vam se ranije,imam jos jedno pitanje,pa bih vas molila ukoliko ste u mogucnosti da mi date odgovor na njega.Uradila sam sa prvim jutarnjim urinom test za trudnocu,Baby rapid plocica koja je osjetljiva na 25 mIU/mL i koja registruje trudnocu nakon 10 dana od moguceg zaceca.a ja sam ga uradila 16-i dan od moguceg zaceca.Test je negativan.Da li uprkos toj cinjenici mogu biti trudna ili definitivno nisam?Hvala,srdacan pozdrav.
|
andjelija
|
15.09.2014. 09:55
Večer , Poštovani doktore. Zadnju menstruaciju dobila sam 9.8. i trajala je do otprilike 12.8. i nakon toga smo vrlo često ja i momak imali peting i analni odnos, a par puta je on prelazio svojim penisom preko moje vagine, ali nije penetrirao, no ja se svejedno bojim da bi možda u predejakuatu mogla izaći sperma , tj spermatozodidi i da bi moglo doći do trudnoće, koja mi sada ne treba nikako, jer mi menstruacija kasni. Da li je trudnoća moguća ?Molim vas da što prije odgovorite, hvala Vam!
|
|
15.09.2014. 12:05
Nedimić ako je malo sperme izašlo trudnoća je svakako moguća. Šansa nije velika ali se ne može isključiti.
|
|
Hanibani, uvijek u isto vrijeme.
Prema uputstvu, uzmite ju čim prije se sjetite i sutradan uzmite u vrijeme kad uzimate za taj dan.
Dodatna zaštita do kraja aktivnih pilula ovaj mjesec.
|
|
Jelenica niste trudna.
|
|
15.09.2014. 12:10
Andjelija prema opisanom ne radi se o mogućnosti trudnoće.
|
nedimićć
|
15.09.2014. 18:50
Postovani doktore.. da li partnerica moze biti trudna ako je samo malo predejakulacije zavrsilo na njenoj vagini tj ununtar ali djevojka je nevina 100% ??? Hvala Vam unaprijed
|
|
16.09.2014. 01:35
Jeste sigurni da se radi o predejakulatu? Ako se radi o istom šansa je samo teoretska.
|