Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Ana Karenjina3

13.02.2016. 09:55

Dodacu samo da sam bila pod stresom zbog ispita i da nisam jako dugo prije tog 17og imala odnose.
Srdacan pozdrav!

Irela

13.02.2016. 16:05

Zadnju menstruaciju sam imala 15.1.2016., imam redovne menstruacije, i redovne odnose s tim da ne idemo do kraja , na sredini ciklusa imala sam oskudno krvarenje i pila sam Duphaston, od tada imam jako bolne grudi i vene na njima, mucnine, nesvjestice, cesto mokrenje, pad apetita, i svrbez po stomaku, tablete sam pila 12 dana i jos uvijek nema menstruacije. Da li postoji mogucnost da sam trudna? Hvala.

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.02.2016. 17:55

Molly ne radi se o trudnoći.

13.02.2016. 17:55

Ana Karenjina šansa za trudnoćom postoji jer ste imali opetovane nezaštićene odnose, no nije velika.

13.02.2016. 18:10

Irela prema opisanom mislim da se ne bi trebalo raditi o trudnoći . Kašnjenje je od uzimanja Duphastona.

Ratko111

13.02.2016. 23:35

Pozdrav, do prije godinu dana sa djevojkom sam imao odnose bez kondoma, nikada nisam ejakulirao u nju, ali mi se znalo desiti da izadje malo "predsjemene tecnosti" (ukoliko se to tako zove uopste), ipak je svaki mjesec dobijala menstruaciju. Evo već godinu dana koristimo kondom i danas peti dan nakon curine menstruacije imali smo odnos i doslo je do pucanja kondoma. Kada sam primjetio da je pukao prekinuli smo odnos, sto znaci da nisam ejakulirao. Da li postoji ikakva mogućnost trudnoće? Hvala Vam unaprijed

Antonia11

14.02.2016. 10:20

Poštovani,
Pisala sam vam već u svezi zakašnjele menstruacije u iznosu od 10 dana. Da ponovim radila sam 2 testa nakon 5 dana kašnjenja oba su bila negativna, 38 dana od odnosa takoder u poslijepodnevnim satima negativan. Dobila sam tamnu menstruaciju gdje su me jajnici užasno boljeli. Razlog zašto vam se javljam je razina progesterona u krvi koju sam vadila 5 dan ciklusa. Ona je iznosila 8,40 (referentne vrijednosti su do 5,7 nmol). Estrogen je na normalnoj razini kao i svi ostali hormoni poput prolaktina, TSH je malo niži ali opet u granicama. Imam problema s vjetrovima, bolovima u jajnicima, cestim podrigivanjem. Što bi mogao biti uzrok povišenoj razini progesterona, trebam li strahovati od trudnoće ? Unaprijed hvala

Gvendolin

14.02.2016. 11:35

Postovani, dobila sam menstruaciju dan ranije, juce, 13.02.Isti dan sam imala odnos sa momkom i ejakulirao je u mene. Inace imam redovne menstruacije. Zanima me ima li sanse za trudnocu, s obzirom na to da je sam pocetak ciklusa? Ukoliko postoji sansa, da li da popijem tabletu za dan posle?

14.02.2016. 15:00

Ratko neće doći do trudnoće jer nije bilo ejakulacije.

Antonija progesteron se vadi 21. dan ciklusa.

Gvendolin neće doći do trudnoće. Ne treba pilula za dan poslije.

grgurevic28

15.02.2016. 15:00

4 dana prije ocekivane mjesecnice primjetila sam krv na gacicama, presvukla sam se i stavila ulozak misleci da mi je uranila mjesecnica...no bila je jako oskudna, danas mi je drugi dan te "mjesecnice" i na ulosku budu samo dvije kapljice a kada se obrisem ne bude nista na papiru....test sam napravila ali je negativan...neznam sto se dogada, molim vas pomoc

grgurevic28

15.02.2016. 15:30

Jos da vam napomenem o cemu se radi... Pisala sam vam kako me je decko zadovoljavao prstima kojima je prethodno dirao svoj penis(to se dogodilo 1.2, dakle 2 dana prije ovulacije, dakle plodni dani)..u ljekarni su mi savjetovali da ne uzimam pilulu za dan poslije, i vi ste mi odgovorili na to da nece doci do trudnoce....i sad sam primjetila krv 4 dana prije ocekivane mjesecnice..brine me sto sam citala o implatacijskom krvarenju, a test je negativan, je li mozda ipak moguce da sam trudna? Ili je sve to do stresa zbog ove situacije

15.02.2016. 18:35

Ne radi se o trudnoći. Vjerovatno ćete uskoro dobiti menstruaciju.

Kikica12345

16.02.2016. 10:05

Postovani doktore da li se na obicnom ultrazvuku stomka moze vidit trudnoca ako je vec par mjeseci ili se vidi samo na posebnom ultrazvuku ako je trudnoca u pitanju? Hvala.

grgurevic28

16.02.2016. 10:05

Primjetila sam simptome: osjetljive grudi, zatvor i nadutost, ucestalo mokrenje, i na kraju to lagano krvarenje.....jesam li to umislila? Mozda se sve to samo poklopilo 10 dana poslije ovulacije.. neznam vise ni sama sto da radim jer nikada nisam imala mjesecnicu koja je uranila 4 dana i trajala svega jedan dan sad

16.02.2016. 21:25

Kikica može ako kasni par mjeseci. Dakle trudnoća od 6-7tj može se vidjeti i malo boljim abdominalnim ultrazvukom.

16.02.2016. 21:25

Grgurevic zaista ne mogu znati o čemu se kod vas radi. Mislim da imate simptome pms-a i da ćete uskoro dobiti menstruaciju.

karlica_123

17.02.2016. 08:45

Poštovani,
Spolni odnos sam imala 23.2.2016., a menstruaciju prije toga 4.1.2016. Menstruacije su mi redovne svakih 28-30 dana. Sljedeća menstruacija nastupila je 31.1.2016. i bila je normalna, međutim u razdoblju nekih tjedan dana nakon zadnje menstruacije imala sam obilan iscjedak i bolove u donjem dijelu trbuha koji još uvijek traju. Čitala sam da ne mora biti izostanak menstruacije prilikom trudnoće; pa ako biste bili ljubazni i napisali postoji li mogućnosg trudnoće u mom slučaju. Hvala unaprijed.
LP

Andrija112233

17.02.2016. 17:10

Pozdrav

djevojka mi ke do neki dan imala zuti iscjedak te je otisla doktoru.
Izvadila nalaze i rekli su joj da nkje trudno.

Da li su takvi nalazi sigurni?
Sex smo imali 3 dana poslije njene mens,
danas je sve okej i za 7 dana ide joj mens.
Da li da rado test i akp da l, kada da ga radimo.