Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Andrija112233

17.02.2016. 18:20

Dozvolite da ispravim.

Da li treba test uradit?
Ako da, da li sada ili za7 dana ako ne dobije?

Takodje raduli smo test jednom 7 dana poslije sexa i pokazalo se negativan.

Hvala i izvinite

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.02.2016. 18:40

Karlica skoncentrirajte se pa se javite ponovno. Odnos ste imali 23.2? Danas je 17.2...

17.02.2016. 18:45

Andrija ne razumijem vas. Probajte se koncentrirati pa ponovno napisati pitanje.

17.02.2016. 18:45

Andrija neka napravi test za 7 dana.

Andrija112233

17.02.2016. 19:45

Da pojasnim, zeza me konekcija.

Poslije 3 dana mens smo imali sex.
Analni te sam svrsio na ledja, malo je ostalo u analnom otvoru ali ne puno.
A prije toga sam joj probio himen ali nisam svrsio zasigurno.

Kroz 4 dana pojavila se zuta sluz.
Tj iscjedak.
Uradila test 7dana Poslije sexa i negativan.

Otisla doktoru i uradila urin test te su joj rekli ds nije trudna.
Posto taj doktor nije strucan za to, zelim cuti od vas da li je moguce preko takvog testa znati dq li je trudna?

Takodje, za 7dana treba dobiti, pa me interesuje vase strucno misljenje, da li je trudna.

Da li da radi test, i ako da, da li da cekamo mens, te ako ne dobije da tad uradimo test ili da to uradimo prije mens?

izvinjavam se jos jednom ako vas zamaravam.

17.02.2016. 20:20

Test na trudnoću možete napraviti najranije u vrijeme očekivane menstruacije. Nikako ne prije.
Prema opisanom ne radi se o trudnoći ako nije bilo ejakulacije u rodnici.

grgurevic28

18.02.2016. 10:50

Pozdrav! Zanima me je li normalno da mi mjesecnica urani 4 dana i traje svega dan i pol sluzavo crveni trag i poslije toga par dana samo po tockica krvi dnevno, a kad se obrisem nista ili tragovi (vecinom smede boje)...puno sam pod stresom, je li to moguci razlog? Nemam jos uvijek redoviti ciklus, nekada se poklopi da bude dva mjeseca za redom na isti datum ali rijetko uvijek varira.... Brine me je li to kratko i oskudno krvarenje moja mjesecnica? Ili da ocekujem svoju koja traje otprilike 3 dana(prva dva dana normalno krvarenje treci slabo)

Lillie

18.02.2016. 19:15

Poštovani,

zadnja menstruacija bila je 28.1., a odnose sam imala 8., 9. i 13.2. Svaki od njih je bio u početku nakratko bez zaštite, a onda do kraja sa zaštitom te je partner još i ejakulirao van mene. I inače to često prakticiramo. Jučer ili prekjučer sam počela primjećivati žućkastosmeđi iscjedak na dnevnom ulošku te se sada brinem da je to onaj "sunčani iscjedak", koji navodno nagovješćuje trudnoću. Je li ona u mom slučaju moguća ili je nešto drugo u pitanju?

Također, moram napomenuti da ovulaciju ovaj mjesec nisam mogla odrediti jer je vlažnost rodnice zaista jako varirala, od apsolutne suhoće do užasne vlažnosti, no jačeg viskoznog iscjetka kao svaki put u ovulaciji još nije bilo i to me malo zbunjuje, jer ne znam što mi se događa. Napominjem i da mi hladnoća smeta te sam podložna prehladama u ovo doba, osjetim neku blagu bol u predjelu jajnika i donjem dijelu trbuha, nerijetko me svladava i umor, a muti mi se i vid zadnjih dana; no to bih mogla možda pripisati i vremenu vani.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

18.02.2016. 22:20

Grgurevic prema opisanom ne radi se o menstruaciji. Istu očekujte za koji dan.

18.02.2016. 22:20

Lillie prema opisanom ne znam što je sunčani iscjedak, i prema opisanom se ne radi o trudnoći.
Iscjedak koji imate nije odraz trudnoće nego upale rodnice vjerovatno mješanom florom. Sugeriram pregled i th kod svog liječnika.

toto123

19.02.2016. 22:20

Jucer sam imala prvi put spolni odnos s partnerom, tri- cetiri puta smo pokusali ali svaki put prestali nakon 20-30 sec jer je mene previse bolilo. Nismo koristili zastitu, ja sam u plodnim danima ali nije ni doslo do ejakulacije. Mene cijeli dan holi trbuh i sad sam primjetila lagano krvarenje, trebam li uzeti pilulu za dan poslije?

20.02.2016. 13:35

Ne trebate jer nije bilo ejakulacije.

Bubica3

21.02.2016. 03:10

postovani doktore krajem 8.mjeseca mi je kaanila menatruacija nakon spolnog odnosa koji je bio 15.8.i prestanka uzimanja pilula krajem 7.mjeseca..testovi za trudnocu su bili negativni..sredinom 9.mj aam bila na uzv i doktor je reko da vjerojatno nije trudnoca u pitanju i prepiso mi duphaston. nakon 14 dana dobila sam menstruaciju,no na dan kad sam popila prvu tabletu imala sam apolni odnos krajem 9.mj...od 12.mj sam jako napuhnuta i ovaj me mjesec pocelo probadat u trbuhu. imam normalne menstruacije al me sredinom ciklusa jako bole grudi. jos uvijek sam jako napuhnuta..ko da sam trudna.. bila sam na kod doktora 5.1.i napravio mi je uzv i uzeo papu i ave je u redu..laze da nisam trudna. da li je moguce da nekako nije vidio trudnocu a bila bi trudna sigurno 2 mjeseca,barem. i od cega mi je trbuh ko balon?
hvala

21.02.2016. 17:50

Ako niste spolno aktivna sve ovo vrijeme dakako da se ne radi o trudnoći.
Da jeste on bi je vidio.

Z995

21.02.2016. 17:50

Postovani, posljednja menstruacija mi je bila 24.01., ciklusi mi traju od 28-32 dana, tako da bi sljedeca trebala biti 22.02.
16.02.sam imala nezasticen odnos i nismo sigurni da li je ejakulirao u mene ili ne. Postoji li mogucnost da sam trudna?

21.02.2016. 19:50

Prema opisanom, neplodni su dani i neće doći do trudnoće.

Bubica3

21.02.2016. 19:50

hvala Vam puno

21.02.2016. 20:55

Molim.

jasna77

01.03.2016. 11:45

postovani doktore, poslednja mestruaciju sam imala 31.01 i imala sam odnos s deckom i taj dan al sa zastitom, i opet sam imala odnos 11.02 bez zastite tj par puta je stavio u mene kaze da je bio na vrhuncu al se suzdrzo i odma izvadioal nije svrsio, posle smo nastavili sa zastitom i svrsio je na kraju u kondom i van mene, a danas je 29 dan kako nisam dobila.. plasim se.. dal je moguce da zatrudnim, ako je ostalo malo polne sluzi u meni? i dal su mi to bili neplodni dani? kad treba da radim test? samo da dodam da sam posle toga par dana imala jaku prehladu i temp dal je to mozda razlog odlaganja, hvala vam

01.03.2016. 17:10

Prema opisanom ne bi trebalo doći do trudnoće. No s obzirom na kašnjenje napravite test.