Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

elle1234

16.09.2016. 11:25

Dobar dan!
Pijem kontracepcijske pilule yasmin i imala sam spolni odnos na plodni dan,decko nije svrsio u mene ali ga je strah da je ipak spricnulo prije nego je izvadio.Mogu li ostati trudna?

premijer123

16.09.2016. 14:50

Poštovani,

opet ja!

Menstruacije su mi redovne od 26-29 dana , kako kad. Prošlog mjeseca dobila sam 14.08., ovog 10.09. (ovog mjeseca na 28.dan)

Devetog septembra imala sam odnos (partner je ejakulirao po stomaku). Sjutra ujutru sam dobila menstruaciju sa uobičajenim simptomima i intezitetom krvi, kad je i trebala nastupiti.

Interesuje me, postoji li mogućnost trudnoće i da potvrdim da svakako plodni dani su od desetog pa d 25og dana ciklusa i da je dan pred menstruaciju neplodan?

Sljedeća bi trebala nastupiti oko osmog oktobra.

Srdačan pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.09.2016. 18:45

aaa ne znam.

elle ako nije siguran da li je bilo ejakulacije ili nije šansa za trudnoćom postoji.

Premijer ne treba vam test, imali ste menstruaciju.

elle1234

17.09.2016. 00:00

Hvala Vam na odgovoru,ai sto ne bi trebale tablete stititi?pila sam logest 3godine i sada yasmin zadnjih godinu i pola...menstruaciju trebam dobiti tek za 2 tjedna kako da ranije provjerim?hvala

17.09.2016. 14:25

Ako redovito uzimate pilule onda neće doći do trudnoće bez obzira na ejakulaciju.

Anonimus12345

17.09.2016. 14:25

Postovani, zanima me je li moguca trudnoca u sljedecem slucaju ukoliko su u pitanju plodni dani. Partner je ejakulirao vani, obrisao ruke i sve vise puta te nakon 15-ak minuta dodirivao me prstima (koji su bili obrisani) te potom zadovoljavao oralno.
》 Moje pitanje je ako je on jezikom dodirivao i ulaz u rodnicu te malo (mozda 1cm) "ušao" u rodnicu jezikom, ima li sanse za trudnocom tim nacinom? (Jer prije toga je ipak dodirivao prstima stidnicu (koji su istina bili obrisani))

Nadam se da necete napisati da ste o tome vec diskutirali, jer je ovo specifican upit. Lijep pozdrav happy

22ivana

17.09.2016. 19:00

Dobar dan, molim Vas ako mi možete reći. Menstruacija bila od 11.-14..9. Imala sam odnos s ejakulatom unutra danas . Dali je moguća trudnoća? Hvala

17.09.2016. 22:10

Anonimus trudnoća nije moguća.

17.09.2016. 22:10

22ivana, ne ako su neplodni dani i ciklus redovit na godišnjoj razini.

gigi456

18.09.2016. 03:05

Pozdrav, moje pitanje je mogu li biti u potpunosti sigurna ako sam oprala ruke, na kojima je bilo sperme, sapunom i zatim se išla dirat?

anonimus2030211

18.09.2016. 16:30

Postovani,

zanima me da li je trudnoca moguca u sljedecoj situaciji: zadovoljavala sam decka rukom i pri tome je izlazila tekucina, ne znam je li sluz ili predejakulati. On tada nije svrsio. Poslije par minuta je usao u moju rodnicu, ne cijelim penisom, buduci da sam jos uvijek nevina, nego samo malo, ali ga je to dovelo do orgazma. Spolni organ je izvadio na vrijeme, 5-10 sekundi prije orgazma i kaze kako nije osjetio da je ista ''pobjeglo' prije nego ga je izvadio. Da li je trudnoca moguca, buduci da su mi bili plodni dani?

18.09.2016. 18:50

gigi sigurna ste.

18.09.2016. 18:50

anonimus prema opisanom ne bi trebalo doći do trudnoće.

anonimus2030211

19.09.2016. 15:10

Znaci nije moguce cak ni od te ''tekucine'' za koju nisam znala sta je? Mnogo sam zabrinuta buduci da se radilo o plodnim danima..

User000

19.09.2016. 22:25

Postovani.
Imao sam odnos s djevojkom bez kondoma deseti dan nakon menstruacije
.Nakon prvog odnosa nisam svrsio te sam otisao u wc i ondje zavrsio posao. Znam da se nakon svrsavanja treba pomokriti sto sam i napravio to i sve je bilo u redu. Nakon 1h opet smo to napravili te sam otisao u wc opet svrsiti. U wc na vrhu penisa mi je bila neka tekucina (nisam svrsio). Moje pitanje glasi, kakva je to tekucina? Da naglasim nakon toga sam naravno svrsio, djevojci su bili neplodni dani. Moze li djevojka zatrudnjeti?
LP

ivaaa88

19.09.2016. 22:25

Postovani doktore imam pitanje za vas,imala sam zasticen odnos nekoliko puta. Vrijeme pocetka ciklusa je 13.09 i poceo je uz uobicajne bolove ali sa malim iscjedka krvi, i slijedecih dana je i dalje bilo malo krvi tek danas 6. dan je pocelo malo vise i od jutros i tijekom dana je po malo curjelo. Do sad ciklusi su uvjek bili jako obilni ali ovako nikad...nadam se da se ne radi o trudnoci

anna122

19.09.2016. 22:30

Poštovani,
Odnos sam imala 29.8. Znaci prije 4 tjedna. Isli smo s tehnikom prekinutog snošaja. Ciklus mi je trajao 29 dana, jutros sam uredno dobila menstruaciju, uz grčeve i bolove te sam popila tabletu. Krv nije bila neka pre tamna vec onako kao osrednja, a krvarenje srednje obilato sto mi je i inače. Brine me jedino sto mi trenutno nema krvarenja, nisam se nesto puno kretala pa da li moze biti od toga? Do nedavno sam pila kontracepciju, sredinom 7. Mjeseca sam prestala. Da li postoji mogućnost za trudnoćom ili mi moze mozda biti kao zbog prestanka tableta malo drugačija menstruacija? Ovo mi je 2. menstruacija Od kad sam prestala piti tablete, prva je trajala 5 dana i krvarenje isto kao i sada. Molim odgovor!
Hvala!

19.09.2016. 22:40

Molim.