Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
22.09.2016. 22:00
123maja šansa svakako postoji.
|
|
22.09.2016. 22:00
Easy A šansa postoji. Imali ste nezaštićene odnose, mladi ste i neiskusni.Napravite test.
|
123maja
|
23.09.2016. 11:10
Hvala vam na odgovoru. Jos samo , interesira me koliko dana prije slijedece menstruacije se mogu raditi testovi, beta hcg, uzv, test na trudnocu. Naime 7.10 sam narucena na magnetsku rezonan. Kraljeznice pa ako treba otkazem termin ukoliko se uspostavi trudnoca jer nije preporuceno. Ili ako se napravi snimanje i trudnoca se pokaze dali mogu biti kakve posljedice. Hvala
|
123maja
|
23.09.2016. 11:40
Zaboravila sam napisati menstruacija bi mi trebala doci 10.10., A 7 .10 idem na snimanje. Hvala
|
|
23.09.2016. 20:40
6.10.možete izvaditi beta hcg iz krvi. No potrudite se da ne ostanete trudna do tada. Mr nije preporučljiv u ranoj trudnoći.
|
LellaEna
|
23.09.2016. 23:45
Poštovani,
Jako sam zbunjena, pa se nadam da cete mi bar malo pomoci.
Zadnju menstruaciju sam imala 14.08., sada mi vec kasni 12 dana. Imala sam nezasticen spolni odnos.
Do sada sam napravila 3 testa i sva 3 su bila negativna( prvi nakon 2 dana kasnjenja, drugi 7 dana i treci 11 dana kasnjenja)
Danas sam bila i kod ginekologa, rekao je da ne vidi jos nista u vezi trudnoce, no da ne vidi ni da bih mogla dobiti menstruaciju. Narucio me za tjedan dana ponovo na pregled. Simptoma nemam nikakvih, osim sto mi se mozda malo cesce ide na WC.
Postoji li mogucnost da sam ipak trudna i nakon 3 negativna testa? Veselim se vasem odgovoru i unaprijed zahvaljujem.
|
anna122
|
24.09.2016. 01:15
Hvala na odgovoru.
Da li je normalno da mi mjesečnica traje 3 dana? Meni ni inače ne traje duže od 4-5 dana. Od 3. Dana do sada na 4. Imam smeđi iscjedak. Strah me da nije bila lažna menstruacija iako sam imala bolove kada je tek dosla i tokom mens. malo blaže, sto mi je i normalno.
Da napomenem kada smo imali odnose nisu mi bili plodni dani, Tek 4 dana nakon su mi kao počeli. I nije ejakulirao u mene vec je izvadio,ali eto uvijek kod toga postoji briga.
|
|
24.09.2016. 13:10
Lellaena naravno da niste trudna. To što vam ginekolog kaže da ni ne vidi da ćete ju uskoro dobiti zaključuje indirektno po debljini sluznice endometrija ( koji je tanak)
U slučaju tankog endometrija svakako nije ni moguća trudnoća.
|
|
24.09.2016. 13:10
Anna normalno je da ponekad kraće traje. Inače normalan ciklus traje od 3-8 dana.
|
nika0007
|
24.09.2016. 15:40
Poštovanje doktore, imam jedno pitanje za vas, kod svoje ginekologinje imam pregled tek za tjedan dana pa me zanima Vaše mišljenje. Imala sam menstruacije 19.7.2016., zatim 20.8.2016. međutim ovaj mjesec (rujan) nije došla. Inače imam duže cikluse(33+ dana). Imala sam znači zadnju menstruaciju 20.8. a zadnji odnos sam imala 25.8. s metodom prekinutog snošaja i smatram da nije partner nimalo ejakulirao u mene, nije ništa pobjeglo jer je ejakulirao kompletno izvan mog spolovila ali je valjda moguće da nešto pobjegne tijekom snošaja. Jedino što je drukčije ovaj mjesec su dvije stvari, jedna je ta da sam od 2.9.-4.9. koristila ta tri dana vaginalete Plymicol, nakon toga 7.9. pojavilo mi se neko svijetlo krvarenje koje je bilo oskudno i trajalo možda dva dana pa prestalo, a druga stvar je ta da sam od početka ovog mjeseca počela jako vježbati a prije toga nisam nikad radila nikakve vježbe. Mene zanima (kad uzmete u obzir ovo sve) da li je moguća trudnoća ili mislite da se radi o nečem drugom?
|
dreamer1175
|
24.09.2016. 19:15
Poštovani,
pijem kontracepcijske pilule 6 godina. Zadnje 3 godine pijem Novynette, u srijedu sam počela s novom kutijom nakon menstruacije, a od prošle subote pijem Letizen S za alergiju. Zanima me smanjuju li navedene tablete djelovanje kontracepcijskih pilula i postoji li mogućnost trudnoće ako je došlo do snošaja i ejakulacije?
Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.
|
Abba20
|
24.09.2016. 19:15
Postovani,
Izmedu 20. i 24. sam imala odnos s deckom, ali ne i snosaj. Dakle, radilo se o medusobnom zadovoljavanju s mogucnoscu ostatka sperme po nasim rukama, a tada su mi bili plodni dani. Mjesecnicu sam dobila 9.9 te je bila jako kratka (3 dana), ali obilna. Za primjer, u 8 mjesecu mi je trajal 4 dana, a u 7. 5 dana. Imam jako redovite cikluse i mjesecnica je dosla tocno u dan. Medutim, trenutno imam stalne mucnine (ne povracam, ali minse cesto podriguje i dize zeludac) i bolove u donjem dijelu trbuha( ali je i vrijeme ovulacije), kao i pristice na sredini vrata, te me zanima postoji li ikakva mogucnost trudnoce? Napominjem da inace imam problema sa gastritisom, a trenutno sam u jako stresnom razdoblku.
|
|
24.09.2016. 21:20
Nika ako ovaj ciklus niste bila spolno aktivna, onda se ne radi o trudnoći.
|
|
Dreamer ne umanjuje.
|
|
Abba ne umišljajte si trudnoću gdje ne postoji ni najmanja šansa.
|
kate7
|
Postovani imala san nezasticeni odnos ali nije ejakuliralo u mene...ejakulacija je bila nakon 2,3 min stimulacija rukom,Medjutim ejakulirao je kod mene na stomak nakon sto je mali ideo steko na prepone mali deo sperme.Dali od to mogu ostatu trudna uvek se bojim te sperme koja istece nadole ili ipak mora to biti duboko u vagini da bi doslo do oplodnje
|
anonimus2030211
|
25.09.2016. 15:00
Postovani, na 132. stranici sam vam opisala situaciju. Dobila sam menstruaciju, medjutim 7 dana ranije i prati je blaga bol u jajniku i maternici koja se javlja povremeno. Menstruaciju sam dobila juce, a danas mi ide vec oskudnije, mada je takav slucaj bio i prethodna dva mjeseca. Da li postoji mogucnost da je ovo implantacijsko krvarenje ili je rijec o pravoj menstruaciji?
|
|
25.09.2016. 18:35
Kate mogućnost da na taj način zanesete su teoretske.
|
|
25.09.2016. 18:35
Anonimus na osnovu iznesenog ne mogu znati.
|
Anna0101
|
01.10.2016. 00:00
Postovanje doktore, kao mala sam dobila secer sa 13 godina i kao svako djete daj slatkisa daj kole sokova itd. uzasne sam secere i hemoglobine imala. Medjutim cula sam da ako imas uzasan secer da ne mozes ostati trudna ? Zbog secera mi zna kasniti i po 2-3 mj medjutim od kako sam sa momkom (godinu dana) menstruacija mi je bila redovna al ovaj mjesec mi kasni ne znam zasto i ne znam da li sam trudna, gadi mi se da jedem, ne mogu nekad po cijeli dan da jedem, mnogo sam zedna, glava me uzasno zna boliti,nekad imam mucnine al mi se ne povraca, mjenjam raspolozenja ko carape.
|