Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

micika159

20.11.2013. 03:05

Doktore već sam vam pisala danas prije nekih dva sata skoro. Nisam vidjela odgovor, ako ikako možete željela bih da mi hitno odgovorite jer me već 3 dana drma panika i zabrinutost. Unaprijed hvala happy

nena9328

Postovanje

Posljenji mens mi je bio 1.11. i trajao sedam dana.Nakon 2 dana sam imala odnos sa zastitom ali nisam sigurna da je zastita ostala citava,nakon toga sam imala male bolove u donjem predjelu stomaka koji su poslije prestali i opet prije dva dana mi je poceo neki tupi bol i nadutost i bijeli jaki iscjedak.Da li postoji mogucnost da sam trudna i da li je moguce da u ova 2-3 dana uradim test koliko bi bio tacan.zahvaljujem

amelaaaaa

Postovani, imala sam odnos 8. u petak, a u cetvrtak 14. sam dobila menstruaciju, medjutim od odnosa osjecam nadutost u stomaku. Cim nesto malo pojedem, stomak je nadut. Zanima me da li postoje sanse za trudnocu?

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.11.2013. 10:45

Nena, to ja ne znam da li je bilo ejakulacije tijekom odnosa i da li je dio ejakulata dospio u rodnicu.
Test na trudnoću napravite tek ako vam bude kasnila menstruacija.

20.11.2013. 10:45

Amala dakako da ne postoji šansa da ste trudna.

josip999

20.11.2013. 17:45

Poštovani doktore.Ja i cura nismo imali odnos,spavali smo jedno kraj drugog, nikakvog spolnog odnosa nije bilo, uglavnom ja sam doživio vrhunac i bio sam u pidžami i cura je isto bila u pidžami, moja sperma nju nije dodirnula, samo mi je malo,al samo malo pidžama bila mokra, kao jedna točkica, a ona je bila skrzoz uz mene i žellim znati da li postoji ikakva šansa da ona zatrudni? ... Menstruacija joj kasni a kasnila je i prije toga, samo želim znati da li može biti trudna?? Ponavljam da spolnog odnosa nije bilo.Hvala.

20.11.2013. 21:15

Poštovani zadnji put odgovaram na ovako glupa pitanja. Lijepo vas molim da vi meni pojasnite kako bio u vašem slučaju došlo do trudnoće?

josip999

20.11.2013. 22:40

Ma znam i ja da ne može biti nikako trudna, ali ona se brine oko toga. Danas je bila kod ginekologa i rekao joj je da 99% ne može biti trudna ali da šanse postoje. Menstruacija joj kasni već 13 dana, i prije tog kako da kažem "odnosa" je kasnila 11 dana, dobila je da pije tablete da ubrza menstruaciju i nadam se da će dobiti. Hvala i Veliki pozdrav.

metafora

20.11.2013. 22:40

Poštovani doktore. Znam i vidim da nećete odgovarati na glupa pitanja ali mi je veoma važan Vaš odgovor jer će mi se samo tako cura smiriti i bit će uvjerena da je sve uredu. Samo odgovorite sa DA ili NE ako je potrebno. E ovako, ja i ona smo spavali zajedno, nije bio spolni odnos, imali smo oboje i gaće i odjeću, i dok je ona bila na meni ja sam doživio vrhunac i malo mi je kao bila mokra odjeća, malo, i njoj je isto od toga bila malo mokra pa sad ona misli da može biti trudna nakon toga a ja vjerujem da ne može. Ja kaad sam doživio vrhunac ona je bila na meni još jedno 2-3 minute i onda je sišla i onda sam ja prešo nju dole da ljubim al sve preko odjeće odnosno pidžame, i ona je također doživila vrhunac ali je odmah nakon toga 4-5 minuta promijenila donje rublje za svaki slučaj, pa nas sad zanima da kad je ona doživila vrhunac, pa sad ona misli da je moja sperma dospila u njene gaćice što je svakako nemoguće jer joj je pidžama bila skoro pa nimalo mokra, meni je bila samo malo, i da li postoji ikakva mogućnost da ona može biti trudna. Ginekolog joj je rekao da 99% ne može ali da postoji mogućnost.Pa me zanima Vaše stručno mišljenje.Dakle, da li postoji mogućnost da ona bude trudna ?? Znam da vas svi smaraju sa ovim pitanjima i ako možete odgovorite mi samo sa DA ili NE ?? Jer će je samo ovo urazumiti Vaše mišljenje.I ponavljam da je sve bilo preko odjeće.Dakle, postoji li mogućnost da ona može biti trudna ? Hvala Vam unaprijed.

aaabbbccc

21.11.2013. 18:10

Poštovani,
pisala sam vam prije par dana (18.11.) kako mi menstruacija kasni vec nekoliko dana. Naime, prekjučer sam napravila test (sve po uputama, prvi jutarnji urin, srednji mlaz itd.) i pokazao je negativno (Hvala Bogu big-smile), ali ona jos uvijek ne dolazi. E sad sam se zbilja pocela brinuti zbog cega je to tako? Vjerujem da nisam trudna i da je test tocan, ali mi nije jasno do kakvih je to problema/promjena doslo da ovoliko kasni (tjedan dana vec) i neznam sta da napravim.
Što vi mislite zbog cega je doslo do ovolikog kašnjenja menstruacije? Da li bi trebala otici do ginekologa (danas mi je 30-ti dan ciklusa) ili mi je jos uvijek prerano te da li ipak postoji šansa da sam trudna? Hvala na razumijevanju.
lijep pozdrav happy

21.11.2013. 21:10

Metafora, ne postoji šansa da je trudna.

21.11.2013. 21:10

ABC, dakako da niste trudna. Test bi bio pozitivan da ste trudna. Pričekajte još do tjedan dana pa ako ne nastupi menstruacija tada otiđite ginekologu na pregled.

metafora

21.11.2013. 23:30

Hvala lijepo na odgovoru. Veliki pozdrav. happy

22.11.2013. 10:40

Molim.

metafora

24.11.2013. 07:05

Poštovani imam još jedno pitanje pa ako mi možete dati odgovor bio bih Vam jako zahvalan. E ovako, vidim da ste pročitali moje pitanje o mogućnosti trudnoće i sad bi Vas pitao nešto u vezi tableta Dabroston. Ginekolog je to mojoj curi propisao da pije svaki dan u pola 10 ujutru, u pola 7 navečer i u pola 3 u noći, to je počela piti od prekjučer, dakle danas danas je treći dan kako pije te tablete da se ubrza menstruacija pa bi Vas sad pitao da li Vi možda znate otprilike kad bi njoj mogla doći menstruacija ?? Hvala unaprijed.

24.11.2013. 13:20

Moguća je još tijekom uzimanja Dabrostona a isto tako je moguća i par dana nakon završenog korištenja uzimanja.

marTa55

24.11.2013. 14:45

Postovani,
Imam 17 god. Ciklus mi traje 21-23 dana i trebalo je vec da dobijem pre 2-3 dana.
Da li postoji mogucnost trudnoce ako se sperma zadrzi na prstima i unese u vaginu a da je proslo nekoliko min . Mislim da su u pitanju bili neplodni dani ( 15.11.). Pomalo me boli donji deo stomaka i grudi , kao pred menstruaciju.
Srdacan pozdrav

24.11.2013. 19:20

U vašem slučaju ne radi se o mogućnosti trudnoće.

marTa55

24.11.2013. 19:20

Takodje, imam i beli gust sekret i svrab na velikim usnama. Molim za uzroke toga.

24.11.2013. 21:00

Radi se o gljivičnom vulvovaginitisu. Probajte Canesten vaginalete i kremu.